Συσκευές ήχου - Ηχοσυστήματα


Το ηχητικό σύστημα...

Μπορεί να αποτελείται από ένα απλό στερεοφωνικό με ένα ζεύγος ηχείων και μερικές τυπικές συσκευές, όπως ένα ραδιόφωνο, ένα CD player (ή ένα pick-up) κι ένα κασσετόφωνο, ή να είναι ένα σύνθετο σύγχρονο πολυκαναλικό ηχοσύστημα, με άπειρες τεχνολογικές δυνατότητες!

Αυτό που έχει σημασία είναι ν' αποδίδει ήχο σωστά ισορροπημένο κι ευχάριστο στ' αφτιά μας!

Αναλόγως τις απαιτήσεις του καθενός, αλλά κυρίως το βαλάντιό του, έχει ο καθένας μας ένα τέτοιο ηχοσύστημα στο σπίτι του!

Για να αποδίδει σωστά τον ήχο όμως, απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις και πρέπει να τηρούνται ορισμένοι φυσικοί κανόνες!

Ο ρόλος ο δικός μας είναι είτε να σας εξασφαλίσουμε αυτή την "πολυτέλεια", είτε αν αυτό δεν λειτουργεί σωστά (ή και καν)!

Μπορούμε λοιπόν να σας κάνουμε:
# Την σωστή εγκατάσταση
# Την σωστή ρύθμιση κι εξισορρόπηση του ήχου στο χώρο που λειτουργεί
# Να σας αποκαταστήσουμε την σωστή λειτουργία του (εφόσον έχει κάποια βλάβη)

Για όλα τα παραπάνω, είμαστε πραγματικά σε θέση (και υπερήφανοι που μπορούμε) να έχουμε και την προθυμία, και την γνώση αλλά και την εμπειρία να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για εσάς!

Όλα αυτά, μη φανταστείτε ότι θα απαιτηθεί να πληρώσετε μια μικρή περιουσία για να τα εξασφαλίσετε!!! Φημιζόμαστε για την εκπληκτική ποιότητα δουλειάς σε σύγκριση με το κόστος που επιβαρύνεστε!

Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, έστω για να σας απαντηθεί μια απορία ή να ενημερωθείτε λεπτομερώς για οτιδήποτε χρειάζεστε!

Εναλλακτικά, κάνετε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο επαγγελματικό προφίλ μας στο Facebook!!!