Ψηφιακοί δέκτες - Αποκωδικοποιητές - Κεραίες

Όπως είναι πλέον γνωστό, στην Ελλάδα έχει εφαρμοστεί η τεχνολογία της ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος!

Παρότι έχει μπει πλέον η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής επικράτειας στην ψηφιακή τηλεοπτική εποχή, χρησιμοποιούνται ακόμη συμβατικοί τηλεοπτικοί δέκτες (αναλογικής τεχνολογίας) και χρησιμοποιούνται με τη συνδρομή ενός συμληρωματικού δέκτη-αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος, που εκπέμπεται όπου υπάρχουν ήδη εγκατεστημένοι αναμεταδότες (κεραίες εκπομπής)!

Εμείς, μετά από μία πολυετή ενασχόληση (από το 1980 κι έπειτα) προσφέροντας τις τεχνικές μας υπηρεσίες, είμαστε ίσως η καλύτερη επιλογή σας για ν' αναλάβουμε την εξυπηρετησή σας σε:

  • Τηλεοράσεις (αναλογικές και σύγχρονες ψηφιακές)
  • Video players/recorders (Home & επαγγελματικοί)
  • DVD & Casette players/recorders
  • TV-Video projectors


Σε οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί για παροχή τεχνικών συμβουλών ή υπηρεσιών, είμαστε στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε!

Υπάρχει ανεξάντλητη παρακαταθήκη εμπειρίας και γνώσης του αντικειμένου, από την εποχή ακόμη της ασπρόμαυρης τηλεόρασης έως και της σημερινής τεχνολογίας υπερυψηλής ευκρίνειας και συνεπώς είμαστε πρόθυμοι και διαθέσιμοι να σας εξυηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή!

Από την απλή έρευνα αγοράς του τηλεπτικού δέκτη σας, την εγκατάσταση της κεραίας αναλογικής ή ψηφιακής λήψης, έως και τη διασύνδεση μεταξύ των συσκευών σας, όπως DVD players, Media players, Home cinema, Ηλ/κούς υπολογιστές κλπ!

Ερευνούμε την Ελληνική, αλλά και την παγκόσμια αγoρά κι επιδιώκουμε να προμηθευόμαστε τα γνήσια και πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά και τα accessories των συσκευών σας, ακόμη κι αν χρειάζεται να τα παραγγείλουμε από χώρες του εξωτερικού!

Εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρονται, ώστε να έχετε την ποιοτικότερη και πιο εγγυημένη εξυπηρέτηση, με το δυνατόν χαμηλότερο κόστος!

Πατήστε στο σύνδεσμο Επικοινωνία για να μας να μας στείλετε μήνυμα συμπεριλαμβάντοας τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας (όνομα, τηλέφωνο και περιοχή) κι εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο!

===================================================================================

Άλλες επιλογές:

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Γράψετε ένα σχόλιο μετά από την την εξυπηρέτησή μας στο "Βιβλίο πελατών"

Επισκεφτείτε την χρήσιμη ενότητα: "Ενημέρωση"

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail

 

Προσθήκη επικεφαλίδας

Είμαι μια παράγραφος. Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και να με επεξεργαστείτε. Είμαι ένα καλό μέρος για να πείτε την ιστορία σας και να μάθουν οι επισκέπτες σας περισσότερα για σας.